....
Известие
Collapse
No announcement yet.
офтопик от темата искам съвет
Collapse
X
-
Колега, аз реално не ми се ще да я продавам точно за това...Ония му скъпо, тоя пък ще каже..е те вървят по еди колко си....итн.Просто бих я Бартеросал за 159...+ според мен разумната сума от 25к...С оглед на това, че 147-цата се качваш и караш, ама наистина, а не като 147-цата на Чичо "Гошо" от Горубляне, Дупница, Германия, Франция и Таджикистан...Лично аз не съм си позволил в нито една обява да кажа не ти струва толкова колата, а според мен е еди колко си...Искал съм, но съм си запазвал менението за себе си...Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеКолега, аз реално не ми се ще да я продавам точно за това...Ония му скъпо, тоя пък ще каже..е те вървят по еди колко си....итн.Просто бих я Бартеросал за 159...+ според мен разумната сума от 25к...С оглед на това, че 147-цата се качваш и караш, ама наистина, а не като 147-цата на Чичо "Гошо" от Горубляне, Дупница, Германия, Франция и Таджикистан...Лично аз не съм си позволил в нито една обява да кажа не ти струва толкова колата, а според мен е еди колко си...Искал съм, но съм си запазвал менението за себе си...sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение...на Чичо "Гошо" от Горубляне, Дупница, Германия, Франция и Таджикистан...Лично аз не съм си позволил в нито една обява да кажа не ти струва толкова колата, а според мен е еди колко си...Искал съм, но съм си запазвал менението за себе си...
Не мога да му спестя гръмналите и тапицирани възглавници, полятият със силикон мотор, изтърканите педали и волан и т.н.
Иначе си прав, карай си колата със здраве. Поне сега е стегната добре.
Аз затова оставих Пунто-то и не го продадох, защото трябваше да го дам за 5000 лв., а само подобренията по него са за над 3000 лв. и реших, че няма да правя подаръциСега си го кара тъща ми с удоволствие
sigpic
Comment
-
Bonev Dodo 155 Мерси за окуражителните думиЩе си я карам, то се е видяло. Няма да я подарявам за 7-8000лв на некой "разбирачев" аххаха. Малко се отклонихме от темата за вариатора
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщениеАз си ги казвам тия неща
Не мога да му спестя гръмналите и тапицирани възглавници, полятият със силикон мотор, изтърканите педали и волан и т.н.
Иначе си прав, карай си колата със здраве. Поне сега е стегната добре.
Аз затова оставих Пунто-то и не го продадох, защото трябваше да го дам за 5000 лв., а само подобренията по него са за над 3000 лв. и реших, че няма да правя подаръциСега си го кара тъща ми с удоволствие
, майтап Ули
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеАко ще е за тъщата и без пари ще я дам, майтап Ули
Като се скараш с едната, все едно си се скарал с двете
Вчера е махнала GPS антената на навигацията от Пунто-то, защото си мислела, че някой й е закачил някакво у-воКак разбрах? Каза ми, че махнала това (показа ми антената) и някакъв глас започнал да казва нещо на английски. Жени ...
sigpic
Comment
Comment