Известие

Collapse
No announcement yet.

офтопик от темата искам съвет

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

....
    Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 21:21. Основание: дублира се по погрешка
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Колега, аз реално не ми се ще да я продавам точно за това...Ония му скъпо, тоя пък ще каже..е те вървят по еди колко си....итн.Просто бих я Бартеросал за 159...+ според мен разумната сума от 25к...С оглед на това, че 147-цата се качваш и караш, ама наистина, а не като 147-цата на Чичо "Гошо" от Горубляне, Дупница, Германия, Франция и Таджикистан...Лично аз не съм си позволил в нито една обява да кажа не ти струва толкова колата, а според мен е еди колко си...Искал съм, но съм си запазвал менението за себе си...
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
        Колега, аз реално не ми се ще да я продавам точно за това...Ония му скъпо, тоя пък ще каже..е те вървят по еди колко си....итн.Просто бих я Бартеросал за 159...+ според мен разумната сума от 25к...С оглед на това, че 147-цата се качваш и караш, ама наистина, а не като 147-цата на Чичо "Гошо" от Горубляне, Дупница, Германия, Франция и Таджикистан...Лично аз не съм си позволил в нито една обява да кажа не ти струва толкова колата, а според мен е еди колко си...Искал съм, но съм си запазвал менението за себе си...
        Смело напред бе братле!!!
        sigpic
        Subaru Legacy 3.0 H6
        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
        0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
          ...на Чичо "Гошо" от Горубляне, Дупница, Германия, Франция и Таджикистан...Лично аз не съм си позволил в нито една обява да кажа не ти струва толкова колата, а според мен е еди колко си...Искал съм, но съм си запазвал менението за себе си...
          Аз си ги казвам тия неща
          Не мога да му спестя гръмналите и тапицирани възглавници, полятият със силикон мотор, изтърканите педали и волан и т.н.
          Иначе си прав, карай си колата със здраве. Поне сега е стегната добре.
          Аз затова оставих Пунто-то и не го продадох, защото трябваше да го дам за 5000 лв., а само подобренията по него са за над 3000 лв. и реших, че няма да правя подаръци Сега си го кара тъща ми с удоволствие
          sigpic

Comment

Bonev Dodo 155 Мерси за окуражителните думи Ще си я карам, то се е видяло. Няма да я подарявам за 7-8000лв на некой "разбирачев" аххаха. Малко се отклонихме от темата за вариатора

FIAT Coupe 16VT

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
              Аз си ги казвам тия неща
              Не мога да му спестя гръмналите и тапицирани възглавници, полятият със силикон мотор, изтърканите педали и волан и т.н.
              Иначе си прав, карай си колата със здраве. Поне сега е стегната добре.
              Аз затова оставих Пунто-то и не го продадох, защото трябваше да го дам за 5000 лв., а само подобренията по него са за над 3000 лв. и реших, че няма да правя подаръци Сега си го кара тъща ми с удоволствие
              Ако ще е за тъщата и без пари ще я дам , майтап Ули
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                Ако ще е за тъщата и без пари ще я дам , майтап Ули
                Тъщата трябва да се уважава, защото после жената няма да ти пусне
                Като се скараш с едната, все едно си се скарал с двете
                Вчера е махнала GPS антената на навигацията от Пунто-то, защото си мислела, че някой й е закачил някакво у-во Как разбрах? Каза ми, че махнала това (показа ми антената) и някакъв глас започнал да казва нещо на английски. Жени ...
                sigpic

Comment

Working...
                X